Medlemsavierna för år 2021

Förbundet hälsar att inbetalningsavierna för 2021 års medlemsavgift skickas i eget kuvert och kommer till medlemmarna omkring den 30:e november.
Avierna är personliga och har ett unikt OCR/referensnummer för varje medlem. Detta OCR-nummer ”styr” betalningen rätt så att den krediteras rätt person och medlemskapet uppdateras. Ett speciellt bankgirokonto används som bara fungerar ihop med dessa OCR nummer.

De vill inte att medlemmar betalar sina avgifter i förskott utan inväntar avin, då de annars får resurskrävande arbete att reda ut inbetalningar som skett på annat sätt.

Varför inte passa på att se till att närstående som bor på samma adress blir familjemedlem? Eller kanske få med grannen, arbetskamraten, barndomsvännen eller bara bästa kompisen?

Ett huvudmedlemskap kostar 250 kronor för ett år, och kan delas upp i månadsbetalningar via autogiro. Det kostar då 21 kronor i månaden.
För två på samma adress betalar man 350 kronor och för 3 personer eller fler i samma hushåll stannar totalsumman på 400 kronor.